Pertin koulutus historia

Valmistuin kiinalaisen lääketieteen hoitajaksi Keski-Pohjanmaan Opistossa Kälviälä 2015 marraskuussa.

Opettajana oli Tero Inkeri Helsingistä http://www.tcm.fi/

Hierojaksi valmistuin joulukuussa 2013, Fysioterapia ja konsultaatiopalvelun hierojakurssilta Kempeleestä.
Koulutetun hierojan opinnot aloitin Raahen Aikulla helmikuussa 2014 ja monien vaiheiden jälkeen opinnot jatkuvat KPedussa Kokkolassa lokakuussa 2014. Koulutetun hierojan näytöt suoritin Oulun OSAO:lla keväällä 2015.
Monen mutkan kautta ja useiden opettajien johdosta, hieronnan käsialani on aika laaja ja varsin napakka,  sekä ongelmien ratkaisukeskeinen.
Hoitavien käsien opettamisesta kiitos kuuluu suurelta osaltaaan Timo ja Tita Haapajoelle.
Virallisen koulutetun hierojan nimikeen sain heinäkuussa 2015.
Sain käydä Brita Soinin vetämän nikama- ja nivelkäsittelykurssin kesällä 2014 ja kertauskurssin talvella 2015, jossa opettelin eri käsittelytekniikoita nikamien ja nivelten virheasentojen hoitamiseen..

Keväällä 2019 kävin kasvoakupunktiokoulutuksen, jossa oppi kasvojen luonnonmukaisesta hoitamisesta lisää.

Syyskuussa 2019 pääsin opiskelemaan purentalihasten käsittelyä  Kirsti Leppäsen oppiin  Tampereelle, joka opetti purentalihaksen olemassa olon, niitä oo tullu pahemmin aikaisemmin pehmitettyä.

Kevällä 2020 korva-akupunktiosta, 2021 Korona ja kuuden kanavan kurssi ja Lapsettomuuden hoito kurssi,  2022 Analyysi-kurssi Akupunktioammattilaiset Ry:n järjestämän koulutuksent ja Antti Raution opettamana.

Haapavedellä pidin hoitamoa 2014-2020 välisen ajan, moottoripyöräonnettomuus teki hoitoihini pitkän tauon. Nyt harrastetaan uudestaan. :)

Pikkuhiljaa käytäntö on opettanut lisää ja lisää... Tää on muuten kivaa...

Jokainen asiakas opettaa minulle koko ajan jotain, mikä on erittäin hienoa, sekä teidän antama palaute niin hoidon aikana kuin hoidon jälkeen on erittäin tärkeää minulle.